​– Hade aldrig kunnat föreställa mig detta

Bild till nyheten ​– Hade aldrig kunnat föreställa mig detta
Jürgen Klopp menar att samspelet mellan spelare, tränarstab och supportrar är en av de huvudsakliga anledningarna till att han valde att förlänga sitt kontrakt.

I sin text i matchprogrammet inför Tottenham tar Jürgen Klopp chansen att återigen uttrycka sin kärlek till klubben och förklara varför han valde att förlänga sitt kontrakt med två år.

"Anledningen till det är ingen hemlighet. Vi älskar den här platsen och den känslan beror mycket på människorna här," inleder han.

"Spelarna spelar en enorm roll i detta. De är helt enkelt en grupp fantastiska grabbar. Från de äldsta till de yngsta, de inspirerar mig varje dag med deras talang och inställning."

"Som manager eller tränare blir man aldrig bättre än sin spelartrupp. I min karriär har jag haft förmånen att arbeta tillsammans med några fantastiska lag och vara en del av otroliga omklädningsrum: Mainz, Dortmund men också under mina tidiga år här."

"Den nuvarande gruppen är svårslagen, helt klart. Det är inte bara att de är fantastiska med bollen vid fötterna, eller i händerna. Det hjälper oss att nå resultat ja, men det handlar också om vilka människor de är - att arbeta tillsammans med dem är en ära. De är anledningen till att vi får uppleva dessa fantastiska stunder tillsammans. Jag hoppas att jag aldrig har eller kommer att ta dem för givet."

"Detsamma gäller staben. Det är dem som håller igång oss. De bär oss på deras axlar när vi behöver det. De bidrar enormt mycket."

"Självklart kan jag inte glömma våra supportrar. Bandet oss emellan är något jag inte kunde ha föreställt mig. Det är autentiskt, det är äkta."

"Det känns som att vi verkligen uppskattar varandra - och det handlar inte bara om mig, jag är bara en liten del av det. Det är laget och staben som helhet. Vi tror på varandra och ger varandra energi."

"Som manager kan man aldrig utlova framgång, det är omöjligt. Det gäller även under slutspurten av denna säsong. Vi vet inte vad som kommer att hända i de turneringar vi ska spela i. Men man kan göra allt man kan för att se till att vi åtminstone ger det chansen, att vi ger allt i varje stund."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer