Inte medlem? Eller känner du någon som inte är medlem?

Bild till nyheten Inte medlem? Eller känner du någon som inte är medlem?
Liverpool fightas om en unik kvadrupel och vi supporters kommer självklart att stötta laget ända in i kaklet för att drömmen ska bli verklighet! Samtidigt behöver också svenska supporterklubben hjälp att utvecklas och växa genom att fånga in fler medlemmar.

Vi är snart i färd med att släppa den nya fräscha sajten (betaversionen hittar du här: http://lfc-se.herokuapp.com/) och kraftsamlar för att släppa medlemspaketen för 2022/23-säsongen i början av juni.

Om du blir medlem idag eller förnyar ditt nuvarande medlemskap under maj så kommer paketet att trilla ner i din brevlåda eller till ditt postombud efter midsommarveckan och framåt. 

Och råkar du känna till någon Liverpoolsupportrar som fortfarande inte är medlem i LFC.se – svenska supporterklubben, hjälp oss gärna att fånga in hen genom att tipsa om medlemslänken lfc.se/blimedlem så att vi kan fortsätta att säkra sajten och supporterklubbens framtid.

25 kronor i månaden

För 299 kronor per år – i runda slängar 25 kr i månaden –  får du en vass nyhetssajt på svenska, digitalt medlemskort i mobilen som ger 15 % rabatt på notan på O´Learys mot uppvisande, 10 % och 50 kr i Sammy Coins i klubbshopen Sam Dodds, medlemstischa, handduk och många andra förmåner som chansen att köpa loss matchbiljetter till ligaspelet nästa säsong.

Du kan också lägga till familjemedlemskap för endast 99 kr/år.

Bli medlem i den svenska LFC-familjen du också!

Nu laddar vi för slutspurten. Tänk: om vi tar sex raka segrar och Man City snubblar på vägen så kommer vi alla att hamna i sjunde himlen!

Till sist, ett tänkvärt citat från vår fantastiske manager:

"If you want special results, you have to feel special things and do special things together. You can speak about spirit, or you can live it."

– Jürgen Klopp


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer