Bekräftat: Klopp förlänger kontraktet!

Bild till nyheten Bekräftat: Klopp förlänger kontraktet!
Liverpool meddelar att Jürgen Klopp har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben som sträcker sig fram till sommaren 2026.

Det är på klubbens officiella hemsida som glädjebeskedet ges: Jürgen Klopp har förlängt sitt kontrakt till 2026. Även Pep Lijnders och Peter Krawietz har förlängt sina kontrakt.

– Det finns så många ord jag skulle kunna använda för att beskriva hur det känns... överlycklig, tacksam, priviligerad och taggad, det är en början, säger Klopp.

– Det finns bara så mycket att älska med den här klubben. Jag visste det redan innan jag kom hit och den känslan har stärkts sedan jag kom och nu vet jag det mer än någonsin tidigare.

– Som i alla hälsosamma relationer så måste det fungera åt båda hållen, man måste passa ihop. Känslan att vi verkligen var rätt för varandra var det som tog mig hit från början och det är anledningen till att jag har förlängt.

– Det här är lite annorlunda med tanke på hur lång tid vi spenderat tillsammans. Jag behövde ställa mig själv frågan: "Är det rätta för Liverpool att jag stannar längre?"

– Tillsammans med mina två assisterande tränare, Pep Lijnders och Pete Krawietz kom vi fram till att svaret var ja!

– Jag får fortfarande energi av den här klubben. Under min tid här har ägarna varit väldigt hängivna och energiska när det gäller klubben och det är tydligt att det kommer att förbli så även i framtiden.

– I Billy Hogan och Julian Ward har vi ledare på klubbens alla nivåer som är fokuserade på att förnya så att vi kan fortsätta att konkurrera på högsta nivå.

– Vi har lyckats att kräma ur det bästa av det vi har skapat samtidigt som vi tillfört ny energi i vår omgivning. AXA Training Centre är ett superbt hem för oss och det faktum att Anfield kommer att växa sig ännu större, jag ser verkligen fram emot det.

– Vi är en klubb som går i rätt riktning. Vi har en tydlig bild för vad vi vill och hur vi ska försöka att nå dit. Det är alltid en bra utgångspunkt.

– När ägarna gav mig möjligheten att förlänga frågade jag mig själv om jag hade energin som krävs hos den personen som sitter på managerns kontor på detta fantastiska ställe.

– Jag behövde inte fundera länge. Svaret var... "I'm in love with here and I feel fine!"

Se en hälsning från Klopp efter att han skrivit på kontraktet:


62 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer