Uppdatering: Ska ha kritat på förlängning!

Bild till nyheten Uppdatering: Ska ha kritat på förlängning!
Jürgen Klopp har enligt The Athletic skrivit på ett nytt kontrakt med Liverpool som sträcker sig till 2026.

Jürgen Klopps nuvarande kontrakt löper ut sommaren 2024 och det har under en längre tid verkat som att tysken då kommer att lämna klubben. Under våren har han dock gett några små hintar om att han är öppen för en förlängning och nu kommer glädjande uppgifter från England.

The Times-journalisten Paul Joyce rapporterar att Liverpool kommer att inleda förhandlingar med Klopp om en kontraktsförlängning efter att ha fått upp förhoppningarna om att han är villig att stanna längre än till 2024.

Mike Gordon, president i Fenway Sports Group reste till Liverpool för att se gårdagens semifinal mot Villrreal, men även de nämnda kontraktsförhandlingarna ska stå högt på agendan. Klopps agent, Marc Kosicke, ska också ha befunnit sig på Anfield igår.

Daily Mails Dominic King skriver att FSG är väl medvetna om att Klopp hittat ny energi denna säsong och därför kommer göra allt för att komma överens om en förlängning. 

Klopps lojalitet till sina assisterande tränare Pep Lijnders och Peter Krawietz och andra stabmedlemmar som Vitor Matos och målvaktstränaren John Achterberg innebär att han vill att även de ska få förlängda avtal om han ska stanna i klubben, enligt King.

Journalisterna Chris Bascombe, Telegraph och Neil Jones, Goal, har även de kommit med liknande uppgifter. 

Uppdatering:

Efter de första uppgifterna om att förhandlingarna inletts rapporterar nu The Athletics David Ornstein att Jürgen Klopp har skrivit på ett nytt fyraårskontrakt som innebär att tysken blir kvar i klubben till sommaren 2026.

Ornstein hävdar att en officiell bekräftelse kan komma inom kort. Klopps närmsta män i staben ska också ha fått förlängda avtal.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer