– Detta är matcherna vi lever för

Bild till nyheten – Detta är matcherna vi lever för
Jordan Henderson har satt sina tankar på pränt i matchprogrammet inför Champions League-semifinalen mot Villarreal.

Ikväll är det dags för den första av två matcher mellan Liverpool och Villarreal i Champions Leagues semifinal. 

"Det finns vissa saker man aldrig tröttnar på att säga och detta är en av dem - god kväll och välkomna till Anfield för vår Champions League-semifinal," skriver Jordan Henderson i matchprogrammet.

"Ingen som är på arenan ikväll, eller är hemma och ser matchen på tv, behöver höra från mig hur stort det är. Detta är matcherna som Liverpool FC - spelarna, staben och supportrarna - lever för. Att det är vår tredje semifinal sedan 2018 gör det inte på något sätt mindre spännande. Om något så blir man extra taggad med tanke på erfarenheter från tidigare säsonger."

"Utöver att välkomna våra egna supportrar vill jag också välkomna Villarreal och deras supportrar."

"Efter att ha slagit ut Bayern München i förra omgången är deras plats i detta skede av Champions League inte bara en fin saga, det är välförtjänt. Vi kommer att ge dem all respekt som de förtjänar."

"Det finns alltid en risk att inom fotbollen dras med av glamorösa namn och se på klubbar som inte har riktigt samma rykte som ett lättare motstånd. Jag förstår inte det. Om man är bland de fyra sista i Europas tuffaste turnering kan man inte vara någonting annat än högklassigt motstånd och det blir ännu tydligare när man just slagit ut en av favoriterna."

"Så om någon räknar bort Villarreal för att de inte uppfattas som ett av de flashigare namnen så är det upp till dem. Det är deras misstag, vi kommer inte att göra det. Om vi vill gå vidare till final så måste vi besegra ett av de fyra bäst presterande lagen i denna säsongs upplaga av Champions League. Så enkelt är det."

"Vi måste prestera på topp, supportrarna likaså. Om man går ned i nivå nu slutar det sällan bra och vi vet redan vad vi kan uppnå om vi når våra toppar tillsammans, att göra det ikväll måste vara målet."

Källa: Liverpoolfc.com.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer