Trent hyllar Robertson

Bild till nyheten Trent hyllar Robertson
Trent Alexander-Arnold anser att lagkamraten Andy Robertson är en av de bästa vänsterbackarna som någonsin spelat i Premier League.

Andy Robertson stod som vanligt för en strålande arbetsinsats i Merseysidederbyt och toppade det hela med att göra det så viktiga 1-0-målet i andra halvlek.

Ytterbackskollegan Trent Alexander-Arnold är full av beundran för Robertson.

– Vi båda har fått mycket beröm under de senaste åren för hur vi har spelat och vad vi har adderat till sporten och jag tycker att han gjort sig förtjänt av allt beröm han får, citeras engelsmannen av Liverpoolfc.com.

– För mig är det som sticker ut med Robbo att han alltid håller en hög nivå. Det är det svåraste i fotbollen. Man kan ha en bra match, många spelare kan göra 10 bra matcher eller ha en bra säsong, men det är väldigt svårt att hålla i det över flera säsonger och verkligen vara en garanti för stabila insatser i varje match.

– Jag kan inte komma på en enda gång där jag lämnat planen och tänkt att Robbo haft en dålig match.

– Han erbjuder så mycket till vårt lag. Han presterar i match efter match och har dessutom undvikit skador så han har inte missat så många matcher, det är en kvalitet i sig, att alltid vara redo för spel.

– Under de senaste åren har han varit otrolig. Enligt mig kommer han att bli ihågkommen som en av de bästa vänsterbackarna någonsin i den här ligan.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer