Fira Klopps kontrakt – boka Storträff Syd

Bild till nyheten Fira Klopps kontrakt – boka Storträff Syd
Fira Klopps kontrakt, Liverpools segertåg i både England och Europa – och faktumet att drömmen om den 20:e ligatiteln lever med att boka Storträff Syd till nästa helg. Den 7 maj har vi en riktig helkväll tillsammans och våra vänner på Sam Dodds dyker också upp med ett stort utbud av Liverpoolprodukter redo för er att lägga händerna på till riktiga pangpriser!

Det blir en fantastisk fotbollsdag lördagen den 7 maj när Liverpool ska fortsätta jaga Premier League-pokalen inför ett Anfield som lär koka till bristningsgränsen.

Har man inte chansen att uppleva matchen på plats har vi dock planerat för absolut bästa substitut på hemmaplan. Vi har fortfarande platser kvar till eventet på O'Learys och hoppas att fler vill boka på sig så att vi får en fantastisk kväll tillsammans. 

Med avspark 20.45 kan det bli en alldeles underbar lördagskväll där vi tillsammans sjunger fram Liverpool mot tre livsviktiga poäng i tabelltoppen av Premier League.

Storträff Syd tenderar att alltid locka till ett fullsatt O'Learys och vi hoppas att denna gången inte blir något undantag. Även utan någon "legend" på plats hoppas vi att ni vill komma och uppelva den häftiga kvällsfajten mot Spurs tillsammans med oss. Sam Dodds kommer som sagt också vara på plats och både ha med sig produkter som säljs till riktiga kanonerbjudande och dessutom kan man nog tänka sig både en och annan utlottning också... 

Vad gäller?

Storträff Syd arrangeras på O'Learys, Entré, i Malmö och innebär att vi Liverpoolsupportrar abonnerar hela lokalen för att sjunga fram vårt lag tillsammans. Vi har tidigare gästats av legender som Ian Rush, John Barnes och Bruce Grobbelaar och vi hade så sent som i höstas den skönsjungande Jamie Webster på plats för att skapa en helt otrolig inramning.

Denna lördag fokuserar vi dock enbart på fotbollen, gemenskapen och Liverpools chans att närma sig "nummer 20".

Upplägg enligt nedan:

När: 7 maj
Var: O'Learys, Entré
Åldersgräns: 18 år (inga undantag oavsett målsmans sällskap mtp dag/tid)
Tid: Dörrarna öppnar 17.00 och vi håller på till 23.00

Vad ingår?

I din entrébiljett ingår fri bowling mellan 17.00 och 19.30. 19.30 serveras sedan en burgartallrik inkl en fri öl (50 cl) som ingår i biljetten. Härefter börjar vi tillsammans att snacka- och sjunga upp inför matchstart 20.45. Sen fortsätter festen matchen igenom!

Pris för hela kvällen?

Medlem: 299:-
Icke Medlem: 349:-

Och hur anmäler man sig då?

Betala in rätt summa till Swish 0733 11 77 36 (David Olsson). I din Swish uppger du namn på den/de du anmäler samt ditt medlemsnummer (i svenska supporterklubben) om du tar del av medlemspriset på 299 kr.

Har ni frågor eller fundering så mailar ni dessa till [email protected].

Vi ser fram emot att träffa er alla den 7 maj - You'll Never Walk Alone!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer