– Alla älskar Origi

Bild till nyheten – Alla älskar Origi
Divock Origi var involverad i båda Liverpools mål mot Everton och fick efter matchen välförtjänt beröm av Jürgen Klopp.

Efter en timmes spel i Merseysidederbyt, vid ställningen 0-0, agerade Jürgen Klopp från bänken och bytte in Luis Diaz och Divock Origi.

Dubbelbytet gav enorm effekt: Origi var delaktig i uppbyggnaden till 1-0 innan han själv satte 2-0-målet som assisterades av Diaz.

Origi fick efter slutsignalen en lång kram av Klopp som på presskonferensen uttryckte sin uppskattning för belgaren.

– Han är en legendar både på och vid sidan av planen, det måste jag säga. Så är det. Han är en fantastisk fotbollsspelare enligt mig och det kanske låter löjligt eftersom jag inte startar honom så ofta, sa Klopp.

– Han är en världsklassanfallare, han är vår bästa avslutare, helt klart, det har han alltid varit och alla skulle hålla med om det.

– Att se honom göra det han gör på träning och sedan inte ta ut honom i truppen på grund av kvaliteten hos de andra spelarna är tufft. Idag var det flera spelare i riktigt bra form som inte var med i truppen, det är tufft att ta dem besluten eftersom att alla grabbar vill bidra och alla bär ansvar för den situation vi är i.

– Div, alla älskar honom, med allt rätt. Idag var han återigen avgörande och jag är väldigt, väldigt glad för hans skull.

Origi ser ut att lämna klubben i sommar då hans kontrakt löper ut. 

– Oavsett vad Div gör i framtiden så kommer jag nog aldrig att sakna en spelare mer än Divock Origi. Han kommer att explodera var han än går. 


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer