​– Så viktigt att njuta av stunden

Bild till nyheten ​– Så viktigt att njuta av stunden
Jürgen Klopp understryker vikten av att fokusera, njuta och leverera här och nu när det pratas och spekuleras så mycket om vad hans lag eventuellt kan komma att uppnå under de kommande veckorna.

"Vi kommer till den här matchen med ett viktigt resultat med oss från tidigare i veckan. Insatsen som laget och publiken stod för var av högsta klass. Men vi kommer att behöva exakt samma nivå idag, om inte ännu högre," inleder Jürgen Klopp sin text i matchprogrammet inför Merseysidederbyt.

"Det bästa ord jag kan hitta för att beskriva den här situationen är outtröttligt. Manchester City på Wembley i en cupsemifinal, sedan Manchester United några dagar senare... och nu Everton."

"Jag klagar absolut inte, det är en situation vi har kämpat hårt för. Intensiteten i dessa matcher är inte några problem. Det är någonting vi vill ha. Ju högre intensitet desto mer står på spel, så brukar det vara. Intensiteten reflekterar vikten av de matcher vi spelar."

"Jag vill att vi ska fortsätta att vara outtröttliga och intensiva som lag ute på planen, vara de som ger allt i alla lägen. Individuellt och kollektivt ska vi ge allt om och om igen."

"Detsamma gäller våra supportrar. Stämningen som skapas just nu speglar lagets insats. Stämningen är outtröttlig och intensiv. Grabbarna växer av det."

"Lika viktigt som att ge allt i varje match är att vi ser till att lära oss så mycket som möjligt, vi belönas för våra insatser."

"Varje intervju med media handlar just nu om vad som kan komma att hända, det är inga problem, det är så vår värld fungerar. Förhoppningar och förväntningar är helt OK, även om det för oss som lag är irrelevant."

"Som jag sagt många gånger förr, det är supportrarnas jobb att drömma och vårt att leverera. Jag älskar hur vi som kollektiv har njutit av de senaste veckorna, det visar vår inställning om att leva i nuet hela tiden."

"Ta semifinalen på Wembley förra helgen som exempel. Våra supportrar njöt så mycket av möjligt av hela upplevelsen. Det var tydligt under hela dagen, inte bara tack vare matchen eller resultatet. Dessa stunder och minnen finns med oss för alltid nu, oavsett hur finalen slutar."

"Det är så viktigt att njuta av stunden och inte bara tänka på vad det eventuellt kan leda till, detta eftersom man inte kan gå tillbaka och uppleva den stunden igen. Jag älskar att vi gör det tillsammans."

Källa: Liverpoolfc.com.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer