​Ny seger för Man City

Bild till nyheten ​Ny seger för Man City
Manchester City hade inga som helst problem att ta hem alla samtliga tre poäng i hemmamatchen mot Watford.

Den 33:e omgången av Premier League är i full gång och för ligaledande Manchester City innebar det en match mot bottenlaget Watford hemma på Etihad Stadium.

Det dröjde inte längre än fyra minuter innan Gabriel Jesus hade gett de ljusblåa ledningen och därefter blev det en enkel resa mot tre viktiga poäng i titelracet. Watford reducerade visserligen till 2-1 i första halvlek men ett mål av Rodri och ytterligare tre av Jesus gjorde att slutresultatet skrevs till hela 5-1.

Manchester City står nu på 80 poäng och det är upp till Liverpool, med 76 inspelade poäng på 32 matcher, att svara när de tar sig an Everton på Anfield imorgon.