Lallana hoppas Brighton kan hjälpa Liverpool

Bild till nyheten Lallana hoppas Brighton kan hjälpa Liverpool
Adam Lallana spendera flera säsonger i Liverpool och var bland annat med och vann både Premier League och Champions League under Jürgen Klopps ledning. Nu tillhör han Brighton – men har kvar sympatier för sin före detta klubb. Och hoppas kunna hjälpa dem ikväll.

Brighton har visat fantastisk form de senaste veckorna och med dubbla segrar på bortaplan mot både Arsenal och Tottenham kunde klubben på sina sociala medier i lördags tweeta ut att "North London is ours" (Norra London är vårt) som en pik till att det brukar vara just Arsenal och Tottenham som diskuterar vilka som dominerar i regionen. 

Ikväll väntar ännu en tung motståndare för Brighton – och ännu en bortamatch – när man reser till Manchester för möte med City på Eithad. Och före detta Liverpool-spelaren, Adam Lallana, hoppas de kan fortsätta den fina sviten. 

– Vi har ställt till det mycket för många bra lag redan. 

– Förhoppningsvis kan vi åstadkomma ännu en skräll på onsdag (ikväll) mot City och därmed även hjälpa mitt gamla lag, har Lallana sagt till Manchester Evening News i veckan. 

Förutom den senaste veckans segrar mot både Arsenal och Tottenham på bortaplan minns säkert alla hur Brighton spelade 2-2 på Anfield i höstas. 

Graham Potter verkar helt enkelt ha hittat en melodi som fungerar mot de, på pappret, större lagen på bortaplan. Frågan är om det kan räcka till att man stjäl poäng även ikväll. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer