– Jag var aldrig orolig

Bild till nyheten – Jag var aldrig orolig
Mohamed Salah bröt sin sju matcher långa måltorka med två mål i storsegern mot Manchester United.

Mohamed Salahs senaste veckor har rent formmässigt varit hans tuffaste under säsongen men mot Manchester United skrev han återigen in sig i målprotokollet och det två gånger om.

– Jag har sagt det förut, jag har gjort många mål för den här klubben, det kommer att fortsätta så, sa anfallaren till Sky Sports efter 4-0-segern.

– Ibland har man otur men det viktigaste är att laget vinner. Om laget inte hade vunnit hade jag inte varit glad. Men när laget vinner så vet man att det kommer att lossna, jag var aldrig orolig.

När Salah inte varit i absolut toppform har Liverpools andra offensiva spelare klivit fram och levererat målen som inneburit att laget kunnat fortsätta ta hem segrar.

– Vi alla spelar väldigt bra i fronttrion, när Bobby spelar gör han det också riktigt bra. Vi försöker att bygga ett samspel med varandra på träning. Vi känner varandra bättre nu, särskilt jag Sadio och Bobby som har spelat fyra eller fem år tillsammans. 

– Det var en riktigt bra passning av Sadio (till Salahs första mål i matchen). Han har spelat en del som 9:a nu och gör ett otroligt bra jobb. Alla som spelar i fronttrion gör det bra just nu. Det allra viktigaste är att laget fortsätter att vinna matcher.

Trepoängaren mot Manchester United innebär att The Reds kliver upp i ligaledning med två poäng, men Manchester City kan återta ledningen vid seger mot Brighton.

– Det känns bra, men vi får vänta och se imorgon, det är inte vanligt att City tappar poäng. Vi måste bara fokusera på oss själva, det andra kan vi inte påverka. Vi kan bara fokusera på våra matcher, sedan får vi se, konstaterade Salah.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer