Hendo: Vi måste njuta av detta

Bild till nyheten Hendo: Vi måste njuta av detta
Jordan Henderson uppmanar alla med Liverpoolsympatier att njuta av de avslutande veckorna av säsongen där så mycket står på spel.

Ikväll välkomnar Liverpool ärkerivalen Manchester United till Anfield.

"Det må hända att ett av lagen någon gång får med sig ett dåligt resultat i den här matchen, men om det finns någon som tänker att det här någonsin är en lätt match lurar sig själv. De är allt annat än lätta," skriver Jordan Henderson i matchprogrammet.

"Varje mål och varje intjänad poäng måste förtjänas. Alla som har förmånen att vara involverad är väl medveten om att de representerar sin klubb och stad i en av fotbollens största rivaliteter."

"När man är medveten om det har man inga andra val än att ge allt och därför är konkurrensen mellan dessa klubbar så stark."

"Vi fick med oss ett fantastiskt resultat på Old Trafford tidigare denna säsong, men vi vet att det inte spelar någon som helst roll ikväll. Det står 0-0 när matchen börjar och då finns allt att spela om, United kommer att vilja rätta till saker och ting."

"De har sina egna mål för resterande delen av säsongen och jag är säker på att ett sådant mål är att få med sig ett bra resultat i matchen på Anfield."

"Så vi måste vara redo för det. Om vi inte är det kommer vi att få problem, det gäller för alla matcher som återstår för oss. Vi måste vara redo för allt. Så enkelt är det."

"Det andra vi behöver är att njuta av det. Jag kan inte överdriva betydelsen av det. Ja, det står mycket på spel, ja, det är mycket press i varje match, men vi måste omfamna det eftersom detta är anledningen till att vi är en del av fotbollen, oavsett om det är som spelare eller supporter."

"Det handlar om att njuta av resan och se var den leder. En av mina favoritbanners på the Kop är den där det står 'UNITY IS STRENGTH', det är ett viktigt budskap för det som återstår av säsongen. Ju mer enade vi är desto bättre.

Källa: Liverpoolfc.com

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer