Vill inte prata om Manés kontraktsläge

Bild till nyheten Vill inte prata om Manés kontraktsläge
Jürgen Klopp är återhållsam gällande information kring eventuella kontraktsförhandlingar med Sadio Mané.

Precis som för Mohamed Salah så löper Sadio Manés nuvarande avtal med Liverpool ut sommaren 2023. Under de senaste månaderna har allt fokus legat på Salahs kontraktsförhandlingar, men i och med Manés fina framgångar sedan årsskiftet har även hans framtid blivit ett hett diskussionsämne.

På den andra delen av presskonferensen inför matchen mot Manchester United fick Jürgen Klopp en fråga om Manés kontraktsläge.

– Det är mitt fel, jag gjorde ett misstag när jag pratade om Mo:s kontraktsläge, vilket jag inte brukar göra. Det ledde till många missförstånd och nu frågar ni detta, så jag återgår till min tidigare approach och stänger dörren igen, svarade tysken.

– Det finns ingenting att säga om några kontraktsförhandlingar eller så, inte här. När det finns någonting att meddela kommer ni att vara den första gruppen som får den informationen, men fram tills dess måste ni vänta.

– När det gäller kvaliteten Sadio besitter behöver vi verkligen inte säga mycket, den är helt otrolig. Det som hänt under de två senaste månaderna har självklart varit en boost för honom.

– Jag tror inte det går att hitta en större legendar i Senegal. Jag är väldigt glad för hans skull och när det gäller allt annat så får vi se.

Källa: Thisisanfield.com.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer