Alisson vill skapa nya titelminnen

Bild till nyheten Alisson vill skapa nya titelminnen
Alisson är mer än nöjd över det faktum att Liverpool har chansen att spela hem ytterligare en buckla efter att ha säkrat en plats i FA-cupfinalen.

Liverpool bjöd på fotbollsgodis under den första halvleken mot Manchester City på Wembley. Alisson fick se sina lagkamrater smälla dit tre mål samtidigt som han själv inte hade särskilt mycket att göra tack vare de rödas dominans. 

I början och slutet av den andra halvleken reducerade dock Manchester City vilket skapade några nervösa slutminuter när de ljusblå hade vittring på en kvittering.

– Ja det blev lite hektiskt, men vi spelade mot ett bra lag som aldrig ger upp, säger Alisson till Liverpoolfc.com.

– De gjorde ett andra mål och då levde matchen igen under de sista minuterna, men jag är glad över att vi lyckades hålla i ledningen och ta oss till final.

– Vårt mål var att göra en bättre insats än när vi mötte dem senast och det gjorde vi. Vi var betydligt mer självsäkra från första stund i matchen. Vi hade bra kontroll, skapade bra målchanser och tog vara på dem. Att göra tre mål skapade en fantastisk känsla hos oss, jag skulle säga att vi nådde alla mål vi hade i matchen.

– Det var fantastiskt att spela den här semifinalen. Våra supportrar skapade en fantastisk stämning, att möta Manchester City på Wembley och dessutom vinna, man kan inte be om mer i en semifinal.

Segern innebär att de ska tillbaka till Wembley 14 maj för att spela finalen där Chelsea kommer att stå på motsatt planhalva. Alisson menar att spelartruppen är fullt fokuserade på att skapa nya minnen.

– Fotboll handlar om det, att skapa minnen, det är fantastiskt när man kan nå sina mål och vinna titlar, det är vad vi jobbar för varje dag, vi förbereder oss på bästa möjliga sätt så att vi kan se till att den här fantastiska klubben som Liverpool FC är fortsätter att vinna, vinna och vinna.

– Vi vill vinna så många titlar som möjligt, det är vårt fokus.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer