U18 förlorade mot Man City

Bild till nyheten U18 förlorade mot Man City
Akademilagets titelförhoppningar fick sig en rejäl törn i och med en förlust mot Manchester City.

Liverpools U18 hade chansen att minska avståndet till förstaplatsen till fyra poäng med en hängmatch tillgodo när de reste till Manchester för spel mot de ljusblåklädda.

Manchester City tog ledningen redan efter fem minuters spel genom Will Dickson och fortsatte därefter att pressa de unga röda som hade problem att få till några längre anfall. Men strax innan halvtid kom kvitteringen för Liverpool när James Balagizi hittade fram till Bobby Clark bakom Citys backlinje, Clark nickade med sig bollen och sköt in 1-1.

Efter pausvilan var Liverpool betydligt bättre och skapade flera chanser till ett ledningsmål, men istället var det City som tog ledningen genom Kian Breckin. Daniel Ogwuru såg sedan till att säkra segern för hemmalaget med 3-1-målet som blev matchens sista.

Manchester City leder nu U18 Premier League med tio poäng, de har fyra matcher kvar att spela medan Liverpool har fem.

Liverpools U18: Hewitson; Osbourne, Jonas, Chambers, Scanlon; Stephenson, Pilling, Balagizi (McConnell 90'); Musialowski (Frauendorf 76'), Clark, Cannonier