Lånekollen: Longstaff till play off

Bild till nyheten Lånekollen: Longstaff till play off
Luis Longstaff spelade en avgörande roll när skotska Queens's Park säkrade en plats i play off-spel till andradivisionen.

21-årige Luis Longstaff är utlånad till skotska Queen's Park där han gör sin första säsong på seniornivå. Totalt har det blivit fyra mål och två assist på 29 framträdanden.

Yttern har mestadels gjort inhopp, vilket han gjorde även i lördags när Queen's Park säkrade en play off-plats till den skotska andradivisionen. Longstaff kom in på planen vid ställningen 0-0 och vann en straff som innebar seger och de tre poäng som krävdes för att laget ska bli som sämst fyra i tabellen.

I The Championship var ett flertal utlånade Liverpoolspelare i spel i helgen. Neco Williams var tillbaka i startelvan i Fulham som åkte på en oväntad 3-1-förlust mot Coventry.

Nat Phillips höll nollan mot Sheffield United - där Ben Davies spelade från start -  med sitt Bournemouth, men då inte heller "Cherries" lyckades spräcka målnollan blev det delad poäng i matchen.

Sepp van den Berg spelade som vanligt från start för Preston North End som besegrade QPR med 2-1. 

Lägre ned i ligasystemet fick Jake Cain göra ett inhopp för Newport County och i Skottland gjorde Adam Lewis detsamma för Livingston. 

Målvakterna Vitezslav Jaros (Notts County) och Jakub Ojrzynski (Caernarfon Town) åkte bägge på förluster. Ytterbacken Anderson Arroyo gjorde 90 nya minuter för Mirandes i den spanska andradivisionen.

Utan speltid: Sheyi Ojo (Millwall), Ben Woodurn (Hearts)

Skadade: Paul Glatzel (Tranmere), Matteo Ritaccio (Charleston Battery), Liam Hughes (Stalybridge Celtic)

Källa: Thisisanfield.com.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer