Tvåsiffrigt när U18 storvann

Bild till nyheten Tvåsiffrigt när U18 storvann
Liverpools U18-lag hade proppen ur under lördagen och vann till slut med hela 10-3 mot Leeds. Oakley Cannonier gjorde fyra mål.

Det var klang och jubel för Liverpools U18-lag när man på lördagen ställdes mot Leeds.

Oakley Cannonier (bilden), med förflutet i just Leeds, öppnade målskyttet bara minuter in i matchen och efter en kvart satte han sedan dit sitt andra mål för dagen. Där mellan hade Leeds dock satt dit en mycket fin frispark.

Första halvlek tillhörde sedan Liverpool fullständigt och när det blåstes till paus hade det hunnit bli både 3-1, 4-1 och 5-1 till The Reds i Kirkby.

I inledningen av andra halvlek reducerade Leeds till 5-2 innan Liverpool, genom Musialowski som varit frejdig hela matchen, tryckte dit 6-2.

Leeds fick därefter in en sista reducering till 6-3 innan Liverpool rann iväg till hela 10-3 innan domaren blåste av tillställningen. Totalt blev det fyra mål från Oakley Cannonier som var matchens stora stjärna.