Kan Liverpool bryta Citys segersvit?

Bild till nyheten Kan Liverpool bryta Citys segersvit?
Veckans Speltips vänder sig till dig som gillar att betta på Liverpool i synnerhet och på fotboll i allmänhet.

Kan Liverpool lugga City på titeln?

Som vi vet är allting möjligt i fotboll, därmed är det omöjligt att på förhand säga vilka som kommer att stå som segrare när sista ligamatchen är spelad. 

Men det finns alltid indikatorer, till exempel vilka lag som är formstarka, vilka som har de bästa spelarna, tillsammans med massvis med andra faktorer. 

Just nu finns det faktiskt några tydligt klara favoriter, varav Liverpool är en av dem.

Det har varit en oerhört spännande säsong hittills i Premier League. Just nu är det Manchester City som ligger på första plats, men mycket kan fortfarande hända under våren.

Liverpool ligger i skrivande stund en poäng bakom och har chansen att glida förbi serieledarna vid seger på Etihad i supermötet på söndag kväll.

Liverpool har dessutom en spjutspets som andra lag bara kan drömma om och som är angelägna att stoppa City från att ta sin fjärde Premier League-titel under de senaste fem åren. 

Tuffa matcher i slutskedet 

Mo Salah har varit en av de allra bästa fotbollsspelarna i världen under de senaste åren – om inte den bästa av dem alla – även om han tycks ha hamnat i en formsvacka de senaste månaderna.

Laget är framför allt både skadefritt och formstarkt just nu och kommer att ge allt för att ge fansen den ligavinst som de förtjänar när Premier League-säsongen är över i maj.

Oavsett vad som händer kommer det att bli väldigt tomt när den här spännande säsongen är över, men då är det väl ändå tur att inte alla ligor spelas samtidigt. 

Allsvenskan och Superettan spelas exempelvis april-november och då kan vi fröjda oss åt våra inhemska favoriter istället. Du kan till och med placera satsningar på dessa matcher med hjälp av odds Superettan

Här hittar du även odds från de flesta andra ligor om du är mer intresserade av dem.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer