– Kommer aldrig betala såna summor

Bild till nyheten – Kommer aldrig betala såna summor
Drömmer du om Erling Braut Haaland till Liverpool? Då kan du sluta nu. I en intervju med BILD konstaterar Klopp att den typ av summor som nämns för vissa världsstjärnor idag är total galenskap och inkluderar belopp som Liverpool aldrig kommer att betala.

– Vi kommer aldrig ens ge oss in i den diskussionen. Siffrorna som nämns är total galenskap och här i Liverpool är vi inte i närheten av att betala de summorna, konstaterar Klopp när Haaland och en eventuell transfer diskuteras i en intervju med BILD. 

Allting tyder på att Erling Braut Haaland kommer att lämna Dortmund till sommaren men att det blir Liverpool kan man alltså glömma. 

– Det finns inte en chans, slår Klopp fast. 

– Ska jag vara helt ärlig så önskar jag det inte heller. Jag tycker inte det är inom ramen för vad som är normalt, fortsätter han. 

Totalt uppges en värvning av Haaland kosta den köpande klubben nästan 3,5 miljarder kronor (SEK). Det är övergångssumma till Dortmund, agentkostnader till Mino Raiola, ett arvode till spelarens pappa (Alf Inge Haaland) och lön över fem säsonger. 

När norska VG konfronterade pappa Haaland med summorna och att det hörs kritik om att det är ren "galenskap" ville han dock inte bemöta det. 

– Galna summor? Ja, vadå? Vad är argumentet? (mot att han inte är värd de summorna). 

Från Jürgen Klopps och Liverpools shoppinglista till sommaren kan ni dock stryka norrmannen direkt. 

Källor: liverpool.no, VG, BILD

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer