​"Väcker minnen om Fowler"

Bild till nyheten ​"Väcker minnen om Fowler"
Diogo Jota och Joe Gomez lyftes fram i brittisk press efter Liverpools 2-0-seger mot Watford.
Andy Hunter, The Guardian:

"Liverpools outtröttlighet kommer störa Pep Guardiola mer än den form hans enda rival till Premier League-titeln uppvisar."

"Jürgen Klopps lag var långt från sin toppform mot nedflyttningshotade Watford men det är av mindre betydelse i och med att en 10:e ligaseger i följd säkrades vilket tog dem förbi Manchester City inför deras match mot Burnley."

"De var starka snarare än eleganta mot en jobbig motståndare, kliniska snarare än kreativa med en Mohamed Salah som hade en tystlåten comeback från landslagsspelet, men de fick jobbet gjort."

Chris Bascombe, Telegraph:

"Det här var Liverpools tionde raka seger i Premier League och tionde raka hemmasegern i ligan. Den återhämtningen har gett dem en 50/50-chans till titeln och att de åtta avslutande matcherna inte endast är en formalitet visar på vilken enorm kvalitet bägge utmanare besitter."

"Liverpool visade klassen genom sättet de kontrollerade matchen. De ledde från minut 22 när Diogo Jota demonstrerade varför han väcker minnen om Robbie Fowler. Jotas rörelse, förmåga att avsluta med bägge fötter och hotet i luftrummet trots sin storlek är verkligen Fowler-likt."

Mark Delgado, Thisisanfield:

"Thiago var löjligt bra, hans första toucher och passningar var på en nivå som ingen annan spelare på planen uppvisade, dessutom var han bollvinnare och drivande i offensiven."

"Matchens bästa spelare."

Chris Doyle, Mirror:

"Trent Alexander-Arnold kunde endast ta en bänkplats efter att ha skadat sig inför landslagsuppehållet. Gomez kom in som högerback och visade att han är en duglig ersättare även offensivt."

"Alexander-Arnold lär vara stolt över Gomez inlägg i straffområdet som ledde till Jotas ledningsmål."

"Han hade dock problem defensivt på positionen som inte är hans favorit. Han var ofta isolerad och gjorde ett par onödiga fouls och drog på sig en varning."

Neil Jones, Goal:

"Om man kisade hade man helt klart kunnat tro att det var Trent Alexander-Arnold. En Liverpool-högerback som pushade framåt och slog hårda och precisa inlägg mot en anfallare som löpte med perfekt tajming?"

"Vi har definitivt sett det förr."

"Joe Gomez är ingen optimal högerback, men det innebär inte att han är ineffektiv i rollen. Här visade han att han är en duglig ersättare."

"Det är hektiska dagar för Liverpool, de kommande månaderna medför enorma möjligheter. Historia kan skrivas, en kvadrupel kan bärgas."


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer