– Salah skriver på inom kort

Bild till nyheten – Salah skriver på inom kort
Vi får ta höjd för att det är söndagspublikationer och att man ska ha med sig att dessa inte alltid är de mest trovärdiga källorna inom det engelska mediabruset, men samtidigt vaknar vi upp denna söndag till att flera olika utgåvor frontar med att Salah nu kommer att skriva nytt kontrakt för Liverpool.

I veckan rapporterade vi om hur journalisten Pipe Sierra uttalade sig i The Anfield Talk att det inte var några "enorma summor" Salah bad om och att hans önskan hela tiden var att stanna i Liverpool.

Efter ännu en stor besvikelse med landslaget verkar det som att Salah nu också tagit beslutet att hänge sig åt The Reds. 

Enligt rapporter från Egypten kan Salah ha gjort sin sista landskamp och ett sådant beslut skulle också frigöra tid för nödvändig rehabilitering under kommande säsonger för en spelare som oftast annars spelar varenda minut där han står till förfogande. 

Det är Daily Mirror, Sunday Express och Daily Star som kör nyheten på sina förstasidor under söndagen och slår fast att Salah nu kommer att skriva på "sitt sista stora kontrakt" med Liverpool och därmed stanna "karriären ut". 

Mirror Football kör samma nyhet på sina sociala medier och transfergurun Pedro Almeida har twittrat ut två emojis; Egyptens flagga och en hand med en penna i.  

Några bekräftelser har inte kommit – och än så länge har heller inte Salahs agent beblandat sig i diskussionen... 


28 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer