– Sa att han skulle göra assist!

Bild till nyheten – Sa att han skulle göra assist!
Diogo Jota kände redan på förhand på sig att Joe Gomez skulle göra en assist mot Watford.

Vikarierande högerbacken Joe Gomez stod för en fin insats mot Watford där han slog flera fina inlägg mot Diogo Jota. Ett av dem resulterade i att portugisen kunde nicka in 1-0.

När Jota intervjuades efter matchen berättade han att det inte kom som någon överraskning att just Gomez skulle göra en assist.

– Det var ett bra inlägg, jag behövde bara få en touch på bollen eftersom inlägget var så bra slaget, citeras anfallaren av Liverpoolfc.com.

– Jag pratade med Joey inför matchen och sa: "Du kommer att göra assist idag!" Jag minns matchen mot Nottingham, då slog han några inlägg som jag inte nådde fram till, men jag var säker på att det skulle hända idag och som tur är hände det.

Målet var Jotas 20:e för säsongen.

– Det är första gången i min karriär som jag gör 20 mål, nu gäller det bara att fortsätta framåt med tanke på hur mycket vi fortfarande har att spela för.

– Jag minns att jag inför matchen tänkte på varför jag gillar matcherna med tidig avspark: vid klockan tre har vi tre poäng och resten av dagen att njuta av!

– Det är inte lätt, vi kom från olika delar av världen denna vecka och spelade en tidig avspark. Vi visste att de spelade för att hålla sig kvar, det gör de fortfarande, vi visste att det skulle bli tufft men vi gjorde jobbet vilket var det viktigaste idag.

Härnäst väntar en bortamatch mot Benfica i Champions League-kvartsfinal.

– Jag var i Portugal nyss, kom hem för att spela här och nu är det tillbaka igen! Jag vet hur tufft det är mot dem (Benfica), det kommer inte vara lätt på deras arena men jag tror på att vi kan åka dit och vinna matchen, säger Jota.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer