Kan ha gjort sin sista landskamp

Bild till nyheten Kan ha gjort sin sista landskamp
Efter en smärtsam förlust i Afrikanska Mästerskapen och samma utgång när Egypten VM-kvalade mot Senegal i tisdags är det två stora nederlag för Mohamed Salah och hans Egypten inom loppet av bara två månader. Och nu kan tiden i landslaget vara över för Salah.

Mohamed Salah debuterade i landslaget redan 2011 och har sedan dess gjort 45 mål på 81 landskamper. Han spelade VM med Egypten 2018 och han var högst bidragande i att leda laget till final av Afrikanska Mästerskapen i vintras. 

De stora segrarna och titlarna med landslaget har dock uteblivet och nu kan tiden med landslagsspel vara över. Mohamed Salah kommer att fylla 34 år samma sommar som nästa VM spelas och det verkar tveksamt att han har en sådan satsning i sig nu. 

Enligt uppgifter ska Salah ha hållit vad som tros vara ett avskedstal i omklädningsrummet efter förlusten i tisdags. 

– Jag är oerhört stolt över att ha fått spela med er. Och jag vill att ni ska veta det oavsett om vi får chansen att spela tillsammans igen eller inte, ska Salah ha sagt enligt journalisten Ismael Mahmoud som följer Egyptens landslag på nära håll. 

– Oavsett vad som sker nu ska ni veta att det varit en ära att få vara tillsammans. Jag har kanske inte mycket mer att säga just nu, men som sagt, jag är stolt över att ha varit en del av detta laget. 

Någon bekräftelse har dock inte kommit från Salah, men enligt flera journalister med insyn kan detta ha varit slutet på landslagsepoken för Liverpools nummer elva. 


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer