​Fabinho älskar livet som röd

Bild till nyheten ​Fabinho älskar livet som röd
Mittfältsankaret Fabinho känner att Liverpool är den perfekta klubben för honom.

Sommaren 2018 köpte Liverpool loss Fabinho från AS Monaco. Efter en tids anpassning till sin nya omgivning klev brassen in på det defensiva mittfältet i Jürgen Klopps elva och gjorde platsen till sin.

28-åringen står idag noterad för över 150 matcher för Liverpool och kan stoltsera med titlar i Premier League, Champions League, Supercupen, klubblags-VM och Ligacupen.

– Liverpool är en speciell plats. Det finns ingen bättre plats att spela fotboll på, så i mitt huvud fokuserar jag endast på att vara här, säger Fabinho i en intervju med FourFourTwo som återges av Liverpoolfc.com.

– Jag tänker inte på att flytta till ett annat lag eller ett annat land, jag är lycklig här. Liverpool är en speciell klubb som slåss om alla titlar.

– Det är det enda jag önskar av min karriär, att spela i ett konkurrenskraftig lag och vinna så mycket som möjligt. Den bästa platsen att göra det på är definitivt Liverpool, slår brassen fast.

Titelskörden kan komma att bli ännu större under våren då The Reds fortfarande slåss om titlar på tre fronter: de gör upp om ligatiteln med Manchester City, ska spela Champions League-kvartsfinal mot Benfica och FA-cupsemifinal mot Manchester City.

Fabinho skrev i somras på ett nytt kontrakt med Liverpool som innebär fortsatt spel i den röda tröjan åtminstone fram till sommaren 2026.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer