Skadan "inte så allvarlig"

Bild till nyheten Skadan "inte så allvarlig"
Inför matchen mot Nottingham Forest i FA-cupen bekräftade Klopp att Trent Alexander-Arnold har en hamstring-skada som dels gjorde att högerbacken inte kom till spel i helgen men även fick kasta in handduken till Englands landslagssamling. Men enligt James Pearce på The Athletic är skadan inte så allvarlig.

De första spekulationerna kring skadan på Trent Alexander-Arnold gjorde gällande att de kunde bli för tajt med tid för 23-åringen att hinna bli spelklar till de viktiga matcherna mot Manchester City i ligaspelet och mot Benfica i Champions League. 

Enligt James Pearce måndagskolumn i The Athletic verkar det dock som att chanserna kanske ändå är rätt stora att Trent är klar till dessa. 

Klopp var fåordig kring omfattningen när han konstaterade att Trent var skadad men poängterade att han troligen skulle missa "några veckor". Det är imorgon två veckor till Liverpools första kvartsfinal mot Benfica i Lissabon och fem dagar senare möter man Manchester City i vad som kan bli en helt avgörande match i ligan. 

James Pearce skriver i sin kolumn att det finns "fog för en viss optimism" kring skadan och att Trent antagligen kommer att vara "redo för att spela större delen av alla matcher i april". Om det rentav kan betyda att Trent är redo för Watford-matchen nästa lördag återstår att se, men med spelare som Joe Gomez och James Milner finns trots allt alternativ för att vikariera i ett krisfall. Till de direkt avgörande matcherna vore det dock en enorm boost att ha Trent redo igen. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer