Spekulationer efter agentens tweet

Bild till nyheten Spekulationer efter agentens tweet
Mohamed Salahs agent har återigen skapat reaktioner på sociala medier med en tweet som verkar vara en pik mot Jürgen Klopp efter dennes uttalande om kontraktsförhandlingarna med Salah.

Under fredagens presskonferens inför matchen mot Brighton kom Mohamed Salahs kontraktssituation på tal. En av journalisterna på plats frågade om aspekter som värvningen av Luis Diaz och den nyligen säkrade Ligacuptiteln kan övertyga anfallaren om klubbens ambitioner och därmed öka chanserna till att en förlängning blir av.

– Mo förväntar sig att klubben är ambitiös, vilket vi varit under åren, svarade Klopp.

– Vad var frågan, om värvningen av Luis Diaz kan hjälpa Mo att fatta ett beslut?

– Vi kan inte göra så mycket mer, men det handlar inte om det. Det är upp till Mo, klubben har gjort vad den kan göra, så är det. Ur min synvinkel är det precis som det ska vara. Det har inte hänt någonting, ingen har skrivit på något, ingen har tackat nej till något. Så vi måste bara vänta, det är ingen stress. 

Klopps svar bjöd egentligen inte på ny information i frågan, men sättet som Salahs agent, Ramy Abbas Issa, reagerade på Twitter strax efter presskonferensen har skapat spekulationer om att parterna inte närmar sig någon överenskommelse. 

Det är inte första gången - och säkerligen inte sista - som agenten tagit till sociala medier för att reagera på rapporter eller uttalanden gällande dessa kontraktsförhandlingar. 

I sommar går Salah in i sitt sista kontraktsår med Liverpool, så är parterna inte överens då lär spekulationerna om hans framtid intensifieras ytterligare.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer