– Viktigast att vi är vidare

Bild till nyheten – Viktigast att vi är vidare
Mohamed Salah hoppas att Liverpool kan lära av förlusten mot Inter men konstaterar samtidigt att det allra viktigaste är att laget lyckades säkra en plats i Champions Leagues kvartsfinal.

Inter besegrade Liverpool med 1-0 på Anfield efter mål av Lautaro Martinez, men då The Reds hade med sig en 2-0-ledning från San Siro var det dem som avancerade till kvartsfinal.

– Det var en tuff match, det var riktigt bra även på bortaplan, konstaterade Mohamed Salah i en intervju med BT Sport efter slutsignalen.

– Vi hade problem in början av matchen, men det allra viktigaste är att vi är vi är vidare.

Salah var nära att näta på Anfield två gånger om, men bägge gångerna stoppades han av stolpen.

– Jag träffade stolpen två gånger, det är OK - nästa match kanske jag gör tre mål! Jag bryr mig inte så mycket när laget tar sig vidare. Det är det allra viktigaste, helt klart.

– Det här är en bra match att lära av. Det är alltid viktigt att vinna men ibland, som ikväll, träffar man stolpen två gånger och missar chanser, det kan hända.

– Det bästa är att detta inte var i ligan och att vi är vidare. Det känns bra.

Förlusten innebar slutet på Liverpools segersvit på 12 matcher.

– Vi måste kanske börja om från början nu och vinna matcher, sa Salah.

– Vi förlorade matchen, det kanske ger oss en lite knuff i ryggen om vi varit lite för självsäkra på slutet. Jag tror att vi kan lära oss av matchen och fortsätta framåt. 

Ligacupen är redan säkrad, men Salah är sugen på att vinna fler titlar denna säsong.

– Alla vill vinna Champions League och Premier League, självklart. Vi kommer att kämpa vidare i båda turneringar, sedan får vi se.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer