– Vi gjorde jobbet

Bild till nyheten – Vi gjorde jobbet
Trent Alexander-Arnold underströk vikten av segern mot West Ham som innebar tre poäng trots att lagets insats var långt från bländande.

Liverpool hade problem att bryta igenom West Hams kompakta försvar på Anfield men fick med sig en 1-0-seger tack vare Sadio Manés mål i den första halvleken. 

– Vi försökte att anfalla när vi hade chansen och jag tycker ändå att vi skapade en del chanser, summerade Trent Alexander-Arnold efter slutsignalen.

– Men vårt huvudsakliga mål är alltid att hålla nollan och se till att vinna matchen, jag tycker att vi gjorde det bra.

– Vi har lyckats hålla nollan många gånger under de senaste veckorna och vi vill fortsätta göra det under resterande del av säsongen.

De röda har på slutet lyckats kriga hem segrar utan att imponera, som till exempel mot Burnley i ligaspelet för några veckor sedan.

– Vi har lyckats med det på slutet. Titta på Burnley-matchen, vi lyckades åka dit och ta en 1-0-seger.

– Vi har tagit sådana segrar under säsongen, det är sådana som är väldigt viktiga. Det är alltid skönt att vinna med 4-0 men i slutändan handlar det om tre poäng, det spelar ingen roll hur man gör det, idag gjorde vi jobbet. 

Alexander-Arnold spelade en avgörande roll i lagets hållna nolla då han rensade iväg bollen från mållinjen efter Pablo Fornals chipp över Alisson.

– Jag trodde att det var offside, men jag hade fel.

– Jag såg situationen i halvtid och insåg att jag hade haft fel, men man spelar tills domaren blåser, det är vad vi fått höra.

– Så det var vad jag gjorde och jag lyckades rensa bort bollen från mållinjen så att vi kunde hålla nollan.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer