Får se upp med spelaren man jagade

Bild till nyheten Får se upp med spelaren man jagade
Liverpool tar sig an West Ham på lördag i Premier League och i toppen av ligatabellen är det nu bara segrar som gäller. Det blev dock förlust i höstmötet mot Hammers och i bortalaget måste Liverpool se upp med en spelare man jagade i somras.

Jarrod Bowen har haft en fantastisk säsong i West Ham och är en av de största anledningarna till att laget har häng på en Champions League-plats. Laget ligger just nu femma i tabellen, två poäng bakom Manchester United, och drömmer självklart om att ta sig ut i Europas finaste klubblagsturnering till nästa säsong. 

West Ham är ett av bara två lag som besegrat Liverpool på hela säsongen (Leicester det andra) och ska Liverpool fortsätta flåsa Manchester City i nacken krävs seger på lördag.

För att stoppa West Ham krävs det dock att Liverpool stoppar Jarrod Bowen. 25-åringen har varit en av hela ligans bästa spelare den här säsongen och med 8 mål och 8 assist har han en stor del i West Hams framgång. 

De flesta experter verkar överraskade av Bowens siffror den här säsongen men det verkar som att Liverpools scouter såg det komma. Under sommaren dök Bowen upp som ett av namnen Liverpool hade ett seriöst intresse i. Då, till en prislapp omkring £40 miljoner, tyckte de flesta att summan avskräckte för en spelare man inte kände hade levererat kontinuerligt i Premier League än. Men kanske såg scouterna den potentiella utväxlingen precis som i fallen med spelare som Diogo Jota och Luis Diaz på senare tid?

Huruvida Jarrod Bowen kan bli ett alternativ för Liverpool igen längre fram återstår att se, men på lördag handlar det om att sätta stopp för honom. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer