Quantcast

Nästa match (Premier League)

Man United klubbmärke Man Utd (B)

måndag 22 aug 21:00

– Vi vill vinna allt

Bild till nyheten

Kostas Tsimikas är nöjd med den inställning laget uppvisade mot Norwich och hoppas att de ska kunna fortsätta på inslagen väg i jakt på fler titlar.

Jürgen Klopp valde att göra hela 10 förändringar i startelvan till matchen mot Norwich jämfört med Ligacupfinalen mot Chelsea. Takumi Minamino klev fram och blev med sina två mål den som sköt Liverpool vidare till kvartsfinal i FA-cupen.

En annan spelare som fick chansen från start var Kostas Tsimikas. Vänsterbacken är mycket imponerad av sin japanske lagkamrat.

– Enligt mig är Taki en otrolig spelare, konstaterade Tsimikas innan han lyfte fram laget i sin helhet.

– Varje spelare, oavsett när de får spela, är redo till 100 procent. Vi är hungriga.

– Vi vill vinna allt, vi ger allt. Oavsett vem som spelar är det vår inställning. Vi ger allt oavsett vad. Man måste ge allt för att kunna ta hem segrar.

– Liverpool är, enligt mig, världens bästa klubb. Varje gång jag får spela så ger jag allt. När jag får chansen vill jag vara den bästa spelaren, jag tror det gäller för alla grabbarna.

– Publiken var otrolig, det är härligt att spela inför dem. Vi vill rikta ett stort tack till dem eftersom vi återigen fick spela inför fullsatta läktare. 

Segern mot Norwich håller drömmen om en kvadrupel vid liv. Tsimikas vittnar om en hunger efter fler titlar efter söndagens triumf på Wembley.

– Det var en väldigt tuff och intensiv match, alla spelare gav allt. Jag vill säga grattis till grabbarna. Vi förtjänade att vinna och är väldigt glada, vi ska visa samma passion i nästa match.

– För det här laget är varje turnering väldigt viktig. Vi går för det oavsett om det är Ligacupen eller FA-cupen. Vi spelar med samma mål - att ta hem titeln.

Bannerbild