– Blir glad varje gång han nätar

Bild till nyheten – Blir glad varje gång han nätar
James Milner gläds med Takumi Minamino som blev matchvinnare i FA-cupmatchen mot Norwich.

Takumi Minamino såg med sina två mål i den första halvleken på Anfield till att ge sitt lag en betryggande ledning att ta med sig till pausvilan. Även om de släppte in ett mål i den andra halvleken kontrollerade Liverpool tillställningen och tog sig säkert vidare till kvartsfinal i FA-cupen.

Minamino har nu gjort sju mål i de inhemska cuperna denna säsong. James Milner är imponerad över sättet som japanen tar till vara på de chanser han får.

– Han är tålmodig. Med de spelare vi har i truppen är det en tuff konkurrens oavsett position. Men varje gång han kommer in så är han redo att leverera. Han är en så fin kille. Man blir glad varje gång han nätar, sa Milner efter slutsignalen.

– Han bara fortsätter. Han visar upp den här nivån varje dag. Han är briljant på träning och har rätt inställning hela tiden, man kan lita på honom.

– Han kommer in och bara fortsätter att göra mål - viktiga mål. Jag är så glad för hans skull att han kunde göra de här två målen. 

Milner var inte helt nöjd över hur laget spelade efter att ha tagit sig upp till en tvåmålsledning.

– När vi satte oss i det läget borde vi kunnat kontrollera matchen bättre, vi borde hållit mer i bollen i den andra halvleken.

– Vi försökte göra det men rörelsen var nog inte riktigt där, vi rörde oss inte tillräckligt snabbt, vilket är en besvikelse.

– Men det finns anledningar till det, helgen var väldigt känslosam - men det rättfärdigar ingenting. Vi vet att vi kan göra det bättre. 

– Men det var ett par grabbar som inte spelat så mycket heller, så det var en match som vi visste skulle bli tuff. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer