– Hade aldrig kunnat drömma om det

Bild till nyheten – Hade aldrig kunnat drömma om det
Caoimhin Kelleher hade svårt att sätta ord på känslorna efter att han hjälpt Liverpool att säkra Ligacuptiteln för första gången på 10 år.

Caoimhin Kelleher fick Jürgen Klopps förtroende att starta finalen mot Chelsea och spelade en avgörande roll i de rödas seger. Han stod för några högklassiga räddningar i matchen innan han satte den straff i straffläggningen som skulle visa sig bli avgörande efter att hans målvaktskollega i Chelsea missat.

– Det är svårt att summera det just nu, konstaterade en överlycklig Kelleher när han pratade med Liverpoolfc.com efter segern.

– Det är så mycket känslor, men jag är bara glad över segern, det är en speciell känsla att vinna på Wembley inför våra supportrar. 

Även om det blev en seger tillslut var 23-åringen lite irriterad över att inte ha gjort någon räddning i straffläggningen.

– Jag blev påmind efteråt att jag gjorde det avgörande målet, men jag brydde mig inte så mycket om det, jag tänkte mer på att jag hade velat göra en räddning! Men tack och lov så gjorde jag mål och vi kunde vinna.

– Jag hade härliga drömmar i natt om att vi skulle vinna, men jag hade aldrig kunnat drömma om att jag skulle göra ett straffmål för Liverpool. Det är helt enkelt för galet.

Som irländare är han lite extra glad för alla landsmän som är Liverpoolsupportrar.

– Det är fantastiskt! Supportergruppen i Irland är så stor så att vara en irländsk spelare och representera Irland så känns det jättebra med tanke på de irländska Liverpoolsupportrarna.

Han fick en fråga om vilka tankar som snurrade runt i huvudet när han klev fram för att slå sin straff.

– Om jag ska vara ärlig skulle jag skjuta i andra hörnet, men när jag började springa skymtade jag att han var på väg åt det hållet så jag ändrade mig. Det var inte meningen att slå den så högt heller om jag ska vara ärlig.

Kelleher berömde sin målvaktstränare John Achterberg.

– Han har varit briljant för mig. Han har alltid sett min potential och har alltid hjälpt mig. Från första dagen har han jobbat hårt för mig, jag har mycket att tacka honom och de andra målvaktstränarna för.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer