– Vi vill ta vara på den här chansen

Bild till nyheten – Vi vill ta vara på den här chansen
Joel Matip hoppas att Liverpoolspelarna får chansen att fira en titel tillsammans med supportrarna på Wembley.

I eftermiddag avgörs Ligacupen när Liverpool och Chelsea drabbar samman på Wembley. 

– Wembley är en speciell plats för speciella stunder och om man når en final så innebär det en chans att ta hem en pokal, säger Joel Matip till Liverpoolfc.com.

– Alla ser fram emot det här, vi vill verkligen ta vara på den här chansen. Jag tror att alla i laget hungrar efter mer framgång. Jag tror att den erfarenhet vi har i laget kan hjälpa oss i matchen, vi är redo för finalen.

– Det är en chans för oss att vinna en titel på en stor arena och alla lag vill vinna så många titlar som möjligt.

– Vi har inte varit särskilt framgångsrika i de inhemska cuperna, men nu är vi i final och vill göra det mesta av det. Det är alltid en speciell känsla att fira tillsammans med supportrarna, man spelar fotboll just för dessa stunder. Att ta hem en pokal och fira med supportrarna, det glömmer man aldrig.

Matip lyfter fram den erfarenhet som finns i den röda truppen, något han tror kommer att stärka chanserna till seger.

– Vi har erfarenheten och vi vet vad vi gör, det kan hjälpa en att ta sig hela vägen över mållinjen.

– Det är en speciell match men vi tar oss an den som vi brukar. Den kommande matchen är alltid viktigast, men självklart är det extra speciellt när det är en final.

– Vi måste koncentrera oss på fotbollen och stänga ute allt som händer runtikring, det är det allra viktigaste. När vi gör det är vi riktigt bra. 

– Chelsea är ett komplett lag med en bra defensiv och offensiv, de har även ett högkvalitativt mittfält. De är ett av Europas bästa lag vilket är anledningen till att de vann Champions League förra säsongen, men vi skräms inte av det, vi är också ett bra lag och är självsäkra inför matchen.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer