– Strävar alltid efter mer

Bild till nyheten – Strävar alltid efter mer
Jordan Henderson ser det som en självklarhet att Liverpool ska utmana om titlar år in och år ut.

Liverpool har fortfarande chansen att vinna hela fyra titlar denna säsong då de är med i toppen av Premier League, i final i Ligacupen och kvar i både FA-cupen och Champions League.

Lagkapten Jordan Henderson menar att det alltid finns en press att ta hem titlar när man representerar Liverpool.

– Man känner alltid press när man spelar för Liverpool, säger han.

– Ända sedan jag kom till klubben har förväntningarna varit skyhöga. Man ska alltid utmana om titlar, år in och år ut, det är förväntningarna som finns på Liverpool Football Club, det förändras inte.

– Ja, vi har vunnit en del under de senaste åren men självklart strävar vi alltid efter mer. Man vill hela tiden vinna nästa turnering och utvecklas som lag.

– Jag tycker att vi gör det, men vi måste ta oss hela vägen över mållinjen i finaler och ta hem stora titlar. Förhoppningsvis kan söndagens match bli en stor stund för oss.

Skulle Liverpool vinna finalen mot Chelsea får de möjligheten att lyfta pokalen inför supportrarna på läktarna, något som inte var fallet när de tog hem den efterlängtade Premier League-titeln.

– Det hade varit ännu en stor stund för oss som lag att vinna en ny titel denna säsong, särskilt med supportrarna på plats, säger Henderson.

– Vi kommer att ge allt för att det ska bli verklighet. Vi vet att det inte kommer att bli lätt, Chelsea är ett fantastiskt lag fullt av världsklasspelare, det kommer att bli en tuff match. Men vi kommer att ge allt och förhoppningsvis kan vi fira tillsammans med supportarna efter matchen.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer