U23 körde över Arsenal

Bild till nyheten U23 körde över Arsenal
Liverpools U23 tog en övertygande seger mot Arsenal, men Tyler Morton tvingades utgå tidigt på grund av en skada.

Premier League 2-matchen mellan Liverpool och Arsenal bjöd på fem mål varav fyra gjordes av de förstnämnda.

Liverpool inledde matchen starkt men tvingades se sin defensiva mittfältare Tyler Morton lämna planen efter en duell på mittplan. Senare sågs Morton med kryckor, men tränare Barry Lewtas hoppas att det bara rör sig om en lårkaka.

Jack Bearne gav Liverpool ledningen innan paus och bara några minuter in i den andra halvleken gjorde Billy Koumetio 2-0 på hörna. Arsenal hittade dock snabbt en reducering genom Miguel Flores.

Arsenal fick spela vidare med en man mindre efter att ha fått en utvisning och därefter gjorde Liverpool ytterligare två mål (Conor Bradley och Max Woltman) vilket innebar att slutsiffrorna skrevs till 4-1.

Liverpools U23: Pitaluga; Bradley, R.Williams, Koumetio, Norris; Clarkson, Clayton, Morton (Corness 19'); Bearne, Woltman, O’Rourke (Quansah 62')