City förlorade mot Tottenham

Bild till nyheten City förlorade mot Tottenham
Liverpools titelhopp har fått sig en rejäl boost efter att Tottenham besegrat Manchester City.

Liverpool tog en säker seger mot Norwich och fortsatte att sätta press på ligaledande Manchester City.

Pep Guardiolas lag var i spel senare under lördagen och det skulle bli en stor boost för Jürgen Klopp och Co.

Dejan Kulusevski gav Spurs ledningen redan efter fyra minuters spel men innan pausvilan hade Ilkay Gündogan kvitterat till 1-1.

Den andra halvleken blev mycket händelserik där Harry Kane gav sitt lag ledningen efter en timmes spel, därefter dröjde det till övertid innan dramat drog igång på allvar. Riyad Mahrez gjorde 2-2 på straff i 90+2 och lagen såg ut att få dela på poängen, men i den femte övertidsminuten kom Kulusevski loss på högerkanten och slog ett inlägg mot Kane som nickade in segermålet.

Det var ett drömresultat för Liverpool som nu är sex poäng bakom Manchester City med en match mindre spelad.