– Vi ställs mot mästare

Bild till nyheten – Vi ställs mot mästare
Dean Smith öser beröm över Liverpool inför lördagens match på Anfield, han hoppas dock att Norwich ska lyckas klura ut sätt för att störa Jürgen Klopps mannar.

Norwich slåss i botten av tabellen och kommer till matchen på Anfield med en 4-0-förlust mot Manchester City i ryggen. Liverpool å andra sidan innehar andraplatsen i ligan och tog en tung 2-0-seger borta mot Inter i onsdags.

– Jürgen har helt klart lite fler alternativ än mig just nu, det finns en fördel i kvaliteten på spelarna han förfogar över, säger Norwichs tränare Dean Smith inför matchen.

– Vår inställning kommer att spela en stor roll. Vi måste försöka att överlista dem på de områden vi kan.

– Jag såg deras senaste match och det är fantastisk var Jürgen har gjort under sin tid i Liverpool, jag tror han tagit 50 segrar i Champions League nu.

– Så ja, vi ställs mot mästare, men jag ser fram emot det. 

– Vi har haft några fina bataljer tidigare, men då var jag i en annan klubb, detta blir första gången i Norwich. Vi kommer att möta varandra två gånger inom loppet av två veckor (de lottades mot varandra i FA-cupen) så vi måste försöka att hitta lite olika knep som vi kan använda oss av.

– Fotboll är lite som schack, man försöker att hitta lösningar på problem som motståndaren skapar och jag försöker få mina spelare att fatta bättre beslut. 

Smith var inte nöjd med sitt lags koncentrationsnivå i förlusten mot Manchester City.

– Vi måste minska antalet misstag, det är det allra viktigaste.

– När vi analyserade matchen pratade vi mycket om vårt fokus och koncentration. Det är någonting vi måste bli bättre på.

– Små dippar i koncentration mot toppspelare kan kosta en dyrt, det är vi medvetna om och det har vi påmint spelarna om. Det handlar om små, marginella delar som kan förändra matcher. 


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer