Vilka får förtroendet ikväll?

Bild till nyheten Vilka får förtroendet ikväll?
Jürgen Klopp har en helt skadefri trupp att förfoga över när Liverpool gästar Inter i den första av två åttondelsfinaler ikväll. Vilken startelva vill ni se att Klopp mönstrar på San Siro?

I söndags mot Burnley kastades Sadio Mané rakt in i hetluften efter att Diogo Jota haft en känning på träningen dagen innan, men båda två står till fullt förfogande ikväll. Med tanke på att Firmino matchats hårt i frånvaron av Mané och Salah – och startade igen i helgen – skulle det mycket väl kunna bli brassen som nu inleder på bänken. 

Jordan Henderson hade missat Leicester-matchen pga ryggont men startade mot Burnley. Dock fick han bara en dryg timme, något som Klopp hänvisade till den smäll han fick i samband med en tackling i första halvlek. Kaptenen fick dock en hel del kritik för sin insats efter matchen, där supportrar menade att Liverpool fick bättre kontroll på matchen när Thiago byttes in. 

Som vi skrev om här på sajten i måndags var det dock första gången någonsin som Keita, Thiago och Fabinho bildade mittfält – så frågan är väl om blixten slår ner två gånger på samma ställe inom bara några dagar och att Klopp skulle välja denna trio igen ikväll?

Alisson Becker lär vara given mellan stolparna och backlinjen med Trent, van Dijk, Matip och Robertson har två raka nollor i bagaget. 

Klopps huvudbry blir nog framförallt från mittfält och framåt. 

Så här tror skribenten att vi startar:

Alisson; Trent, van Dijk, Matip, Robertson; Fabinho, Thiago, Henderson; Salah, Jota, Mané

Hur tror (eller tycker) du att vi ska starta mot Inter?

Logga in och kommentera!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer