Femte målet på sju matcher

Bild till nyheten Femte målet på sju matcher
Fabinho sköt hem tre poäng till Liverpool mot Burnley. Mittfältaren är mycket glad över att kunna bidra till lagets offensiv.

Fabinho gjorde matchens enda mål på Turf Moor när han nådde först på en nickskarv från Sadio Mané och sedan slog in sin egen retur i nät.

Målet var brassens femte sedan årsskiftet.

– Ja, det är imponerande! Jag försöker alltid att hjälpa laget, sa Fabinho till Premier League Productions efter 1-0-segern mot Burnley.

– Nu när jag har gjort några mål har man en känsla av att bollen kommer att komma till en. Så jag försöker att alltid vara redo, gå mot den första eller andra stolpen, jag brukar göra lite olika.

– Jag är glad över att Sadios nick gick till mig och att jag var alert i straffområdet. Så ja, ännu ett mål!

Liverpool glänste inte på Turf Moor, men en hållen nolla och Fabinhos mål räckte dock till en trepoängare.

– Det är alltid tufft att spela här, det är vi väl medvetna om. Vi vet allt om dem: andrabollar, intensitet, fysik, men vi var redo, sa Fabinho.

– Ibland glömmer vi lite grann bort att spela fotboll eftersom vi ville kriga med dem om andrabollarna och så, men när vi höll bollen efter marken skapade vi chanser.

– Vi gjorde vårt mål på en fast situation, sedan fick vi lite mer ytor i andra halvlek och skapade lite mer. Vi gjorde inga mål efter paus, men defensivt gjorde vi en bra insats idag. Det är tre härliga poäng.

Segern innebär att avståndet till ligaledande Manchester City nu är nio poäng, då har Liverpool en match mindre spelad.

– Vi måste ta det match för match, nu spelar vi var tredje dag i och med att vi är med i andra turneringar som Champions League. Alla måste vara redo.

– Nu har vi inga skador, vilket är bra. Vi får ta det match för match och försöka vinna dem, sedan får vi se hur nära vi är dem (Manchester City) när vi möts nästa gång, avslutade Fabinho.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer