Klopp vill behålla Milner

Bild till nyheten Klopp vill behålla Milner
Jürgen Klopp meddelar att klubben har inlett samtal med James Milner om en eventuell kontraktsförlängning.

James Milner sitter för tillfället på ett kontrakt med Liverpool som löper ut i sommar och bilden som målats upp i engelsk media är att han troligtvis kommer att lämna klubben, det har bland annat spekulerats i en comeback i Leeds United.

Nu rapporterar Mirror att Jürgen Klopps önskan är att behålla 36-åringen och att parterna är i samtal om en förlängning. Klopp berörde ämnet under den andra delen av presskonferensen inför Burnley.

– Det pågår samtal, men som vanligt kan jag inte säga mer än så, det finns ingen anledning till det, konstaterade tysken.

– Men ja, jag, klubben och Milly samtalar om detta, vi får se. 

Även om det inte skulle bli en kontraktsförlängning med Liverpool är Klopp säker på att Milner kommer att fortsätta spela även nästa säsong.

– Han är fast besluten om att fortsätta spela. Jag kan förstå det, livet efter karriären - när man är lyckligt lottad nog att vara frisk - är mycket länge än karriären. Så man borde försöka ha en så lång karriär som möjligt, att kunna spela fotboll är bättre än mycket annat. 

– Milly kommer klara sig bra även efter karriären, men han älskar det han gör och kommer att spela fotboll nästa säsong, definitivt.

När Milner väl väljer att lägga skorna på hyllan lär han inte lämna fotbollens värld, nyligen berättade han att han börjat att gå tränarutbildningar för att förbereda sig på en ny roll i fotbollen när den aktiva karriären är över.

Veteranen är en viktig del av Liverpooltruppen, med sin erfarenhet bidrar han till laget både på och utanför planen. Denna säsong har han gjort 23 framträdanden.


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer