– Går inte att jämföra med någonting

Bild till nyheten – Går inte att jämföra med någonting
Thiago återvände till startelvan tidigare i veckan, något som gjorde honom överlycklig

Mot Leicester gjorde Thiago sin första start sedan 16 december och hjälpte med en fin insats laget att säkra en 2-0-seger.

– Det är en fantastisk känsla, träning är viktigt och så men det är bara träning, att få kliva ut på gräset och spela, det går inte att jämföra med någonting, säger mittfältaren till Liverpoolfc.com.

– Vi är nöjda över vår insats, särskilt hur vi skapade chanser. Vi måste göra mål, vara mer kliniska, men det spelar ingen roll i slutändan när man vinner med 2-0 och tar tre poäng, så vi är nöjda.

Thiagos lagkamrat Diogo Jotas storform fortsätter, mot Leicester var det just han som satte dit bägge målen.

– Vi har en fantastisk trupp och det är lätt för oss som kommer in att ta del av allt och anpassa oss på planen. Vi har en fantastisk manager också vilket skapar en bra kombination, det gör att det blir lättare för de spelare som kommer in i laget, säger Thiago.

– Diogo, vi är inte förvånade den här säsongen, vi blev förvånade förra säsongen över hur klinisk han var så den här säsongen har vi förväntat oss fantastiska insatser.

Spanjoren lyfte även fram Luis Diaz, som efter att ha anslutit till klubben i januarifönstret redan mot Leicester fick göra sin första start.

– Han är en spelare med otrolig inställning och vinnarmentalitet och han vill komma in i laget så snabbt han kan. Han gjorde en riktigt bra match, avslutar Thiago.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer