Hendo redo – Mané kan bli involverad

Bild till nyheten Hendo redo – Mané kan bli involverad
Jordan Henderson är fit for fight igen inför matchen mot Burnley. Sadio Mané kan komma att göra comeback efter spel i de Afrikanska mästerskapen.

Liverpool tvingades klara sig utan lagkapten Jordan Henderson i matchen mot Leicester, men de löste uppgiften med bravur och spelade hem en 2-0-seger efter två mål av Diogo Jota.

Mot Burnley är Henderson dock tillbaka igen. Han är kvitt smärtorna i ryggen och är redo för spel igen, det bekräftade Jürgen Klopp på dagens presskonferens.

– Hendo kommer vara tillbaka. Om inget händer kommer han att spela på söndag, sa tysken.

En annan spelare som kan återvända till spel är Sadio Mané som varit otillgänglig under de senaste veckorna på grund av spel i de Afrikanska mästerskapen. Efter några dagars guldfirande är han nu tillbaka på Merseyside och kommer att träna tillsammans med laget idag.

– Kommer Sadio vara tillgänglig? Det får vi se, han kommer att komma hit idag och jag antar att han kommer att träna fullt, därefter får vi fatta ett beslut. Han flyger nog fram rent känslomässigt men fysiskt får vi se, sa Klopp om sin anfallare.

Det finns alltså en chans att Mané tar en plats i truppen när Burnley står för motståndet på söndag, men med tanke på de många anfallsalternativen som Klopp har till sitt förfogande är det inte osannolikt att han får inleda på bänken, likt Mohamed Salah gjorde mot Leicester.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer