Flygande start för Neco i Fulham

Bild till nyheten Flygande start för Neco i Fulham
Neco Williams har fått en flygande start på sin lånesejour i Fulham och direkt gått in från start i lagets två senaste matcher.

Även om Liverpool och Fulham aldrig hann ro affären kring Fabio Carvalho i hamn under transferfönstrets sista dag lyckades klubbarna dock enas om ett utlån för Neco Williams från Liverpool till London-laget. 

Fulham har gjort en stark säsong i The Championship men managern Marco Silva har ändå gjort plats till högerbacken direkt i startelvan sedan han anslöt. 

Williams fick sin debut redan i helgen när man FA Cup-spelade borta mot Manchester City och var återigen i startelvan när Fulham igår besegrade Millwall med 3-0. Walesaren var som vanligt frejdig på sin högerkant och tillåts följa med i offensiven varje gång Fulham etablerar sina anfall. Det var också Neco Williams som från ett framskjutet läge på högerkanten assisterade Aleksandar Mitrovic till 1-0 genom en snygg framspelning snett-inåt-bakåt i straffområdet. 

Nämnde Mitrovic gjorde både 1-0 och 2-0 för Fulham och har nu redan gjort 30 mål i The Championship, vilket är tangerat rekord för en hel säsong. Och då återstår 17 (!) matcher. 

Även Glatzel med fin insats

Lite närmre Liverpool, på andra sidan floden, noterar vi också att Paul Glatzel fortsätter att hitta målet under sin lånesejour i Tranmere. Igår blev det ett mål och en assist i Rovers 3-0-seger mot Swindon och anfallstalangen ser nu ut att kunna hjälpa Tranmere att ta steget upp i League One. För närvarande ligger laget tvåa i League Two. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer