Tung förlust för U23

Bild till nyheten Tung förlust för U23
Liverpools U23 kom inte alls upp i nivå mot Leeds, något som ledde till en förlust med tre mål mot noll.

När Liverpools U23 gästade Leeds motsvarighet för en match på Elland Road inför en publik på 10 000 åskådare gick det mesta snett.

Hemmalaget Leeds kunde ha tagit ledningen redan i matchens första minut när Rhys Williams tveksamhet ledde till en chans för Crysencio Summerville, men Marcelo Pitaluga i det röda målet lyckades hålla tätt.

Jack Jenkins kunde dock ge sitt lag ledningen i den första halvleken: Summerville tvingade med ett skott Pitaluga att släppa retur, en retur som Jenkins nådde först på och petade in 1-0 till hemmalaget.

I den andra halvleken tilldelades Leeds två straffar som resulterade i mål, därmed skrevs slutresultatet till 3-0 till Leeds.

Liverpools U23: Pitaluga, Bradley (Quansah, 84), Beck, Williams, Koumetio, Clarkson, Gordon, Morton, Woltman (O’Rourke, 61), Balagizi, Norris (Bearne, 74).