Salah vill spela på torsdag

Bild till nyheten Salah vill spela på torsdag
Mohamed Salah lämnade Kamerun direkt efter finalförlusten mot Senegal under gårdagen och har redan under måndagen återvänt till Merseyside. Salah räknar själv med att vara tillbaka i träning imorgon, tisdag, och har uttryckt en önskan om att spela matchen mot Leicester på torsdag.

Det bästa sättet att glömma en förlust är att begrava den i nya segrar? Ja, det verkar vara så som Mohamed Salah resonerar i alla fall. 

Som vi rapporterade om tidigare idag har Salah haft ett nästan omänskligt schema under 21/22 och har redan nu spelat motsvarande 40 fulla matcher trots att vi bara är i första veckan av februari. 

Samtidigt verkar det vara en Mohamed Salah som nu är full av revanschlusta efter förlusten igår. Enligt Paul Joyce på The Times ska Salah ha meddelat Liverpool att hans avsikt är att spela matchen mot Leicester.

Salah har redan återvänt till Merseyside och kommer att träna på AXA Traning Center imorgon. Tidigare under vintern har redan flera lagkamrater vittnat om en inställning hos Salah som inte liknar något som finns hos någon annan i truppen och med sin dedikation lär det vara svårt för Klopp att hindra en spelsugen Salah från att ges plats i laget mot Leicester. Samtidigt kommer det såklart att göras tester för att säkerställa Salahs fysiska status, men skulle han få grönt ljus av den fysiologiska staben ska vi nog inte bli allt för överraskade om Mohamed Salah rentav återfinns i en startelva på torsdag, 


11 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer