– En mycket bra affär för klubben

Bild till nyheten – En mycket bra affär för klubben
I matchprogrammet till matchen mellan Liverpool och Cardiff välkomnar Jürgen Klopp nyförvärvet Luis Diaz till klubben.

Liverpool har stärkt anfallet genom värvningen av Luis Diaz från Porto. 25-åringen har nu anslutit till truppen och inlett det nya kapitlet i sin karriär. 

Jürgen Klopp tar i matchprogrammet till Cardiff-matchen chansen att återigen välkomna anfallaren till klubben.

"Jag vill använda den här texten till att formellt välkomna Luis Diaz till LFC-familjen. När texten trycks har han inte kommit till gruppen på AXA ännu, men det dröjer inte länge. När jag skriver det här vet jag inte om han kommer att vara involverad i matchen eller ej," inleder Klopp.

"Men oavsett vad så är det en värvning som gjort våra supportrar väldigt glada, vilket är härligt. Det är alltid bra att vara glad och taggad inför någonting. Jag älskar den energin."

"Det är en mycket bra affär för klubben, det måste jag säga. Allt hanterades på ett bra sätt av de ansvariga med stöd av Mike Gordon och ledningen."

"Jag vill inte gå in på de kvaliteter som Luis besitter eftersom att han snart själv kommer att få chansen att visa upp dem. Vad han gör är mycket viktigare än någonting jag kan säga. Men när det gäller att hjälpa laget och klubben så är detta fantastiskt."

"Jag kan tänka mig att supportrarna är trötta på mina svar om transfers på presskonferenserna, vi avslöjar inte så mycket. Men vad som är tydligt är att detta är en spelare som vi menar har potential för framtiden samtidigt som han har kvalitet nog att hjälpa oss redan nu. Det har alltid varit så att man endast borde värva spelare i januari som man också hade önskat värva till sommaren. Så är fallet med Luis."

Klopp lyfter även fram Nat Phillips och Neco Williams som lånats ut till Bournemouth respektive Fulham.

"Det var ett par spelare som lämnade också, även om det bara är på lån. Nat Phillips och Neco Williams kommer att kriga för uppflyttning i the Championship från nu fram till maj. Det är en magnifik chans för bägge spelare. Bournemouth och Fulham är lyckligt lottade som kan välkomna dessa fantastiska unga män."

"Deras Liverpoolberättelse är inte över, så jag vill inte att mina ord ska likna ett farväl. Men de har bidragit otroligt mycket till klubben under de senaste säsongerna. Sättet som de agerat dag in och dag ut har gjort oss till ett bättre kollektiv. När de spelade gjorde de det alltid bra. Jag kunde inte vara mer tacksam för det och jag hoppas att de kan visa alla sina kvaliteter under de kommande dagarna, veckorna och månaderna."

"När jag tittade på tabellen noterade jag att de är ganska nära varandra i toppen. Jag håller tummarna för att både Nat och Neco får fira en uppflyttning i maj. Dessa spelare förtjänar den framgången," avslutar tysken.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer