– Vill bara stanna upp och applådera

Bild till nyheten – Vill bara stanna upp och applådera
James Milner häpnas ofta över den kvalitet lagkamraten Mohamed Salah uppvisar på fotbollsplanen.

Mohamed Salah har varit exceptionellt bra säsongen 2021/22 och har redan gjort 23 mål i Liverpooltröjan. Anfallarens prestationer har fått många att slå fast att han är världens just nu bästa spelare. James Milner håller med.

– Enligt mig, om han inte är den bästa sett till de senaste månaderna, då finns det någon framför honom som spelar riktigt, riktigt bra, säger Milner till Premier League Productions.

– Han är där uppe - målen han gör, siffrorna han levererar i både mål och assist. 

– Jag kanske är lite partisk, men jag är lyckligt lottad som får träna med honom varje dag och verkligen kan se hur bra han presterar på träning också. Han måste vara den allra bästa sett till de senaste månaderna och förhoppningsvis fortsätter det så under en lång tid framöver.

– Han är unik. När han gör vissa mål, då vill man bara stanna upp och applådera. 

Salah har varit i målform både inhemskt och i Champions League. Sju av sina 23 mål har han gjort i Champions League och är nu Liverpools bästa målskytt i turneringen någonsin. 

Nästa hinder på vägen på Liverpools Europaäventyr är en åttondelsfinal mot Inter. Milner ser fram emot matcherna.

– Det blir en rejäl batalj. Vi har sett lottningen och allt sådant, men efter man har spelat klart gruppspelet släpper man lite av det fokuset för att man har så många matcher att spela på annat håll, det är alltid lite svårt.

– Men man kan fundera på lottningen och självklart är vi medvetna om hur tufft det kommer att bli.

– De är ett riktigt bra lag, jag tror att de leder ligan just nu, de har några duktiga spelare, jag har spelat ihop med några av dem. Edin (Dzeko) gör fortfarande mål, han är en målmaskin som gör mål var han än spelar.

– Det är en tuff uppgift, det är vi medvetna om. Men vi måste koncentrera oss på de matcher vi ska spela dessförinnan. Förhoppningsvis kan vi bygga en bra form och ett momentum in till matcherna i Champions League.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer