Vill stanna och slåss om en plats

Bild till nyheten Vill stanna och slåss om en plats
Takumi Minamino ska enligt uppgift vara fast besluten om att stanna i Liverpool trots att värvningen av Luis Diaz gör konkurrensen om anfallspositionerna ännu tuffare.

Takumi Minamino har aldrig fått det att lossna riktigt i den röda tröjan. I januarifönstret förra året lånades han ut till Southampton där han spenderade andra halvan av säsongen. I samband med utlånet slog Jürgen Klopp fast att de ser anfallaren som ett långtidsprojekt och att han hade en framtid på Anfield.

Efter försäsongen med Liverpool fanns förhoppningar om att japanen skulle ta nästa steg i sin utveckling denna säsong. Det har dock gått fortsatt hackigt fram för 27-åringen som gjort 18 framträdanden, varav endast sex stycken från start.

Under de senaste veckorna, när Mohamed Salah och Sadio Mané varit otillgängliga på grund av spel i de Afrikanska mästerskapen, fanns en ypperlig möjlighet för Minamino att visa framfötterna. Istället fick han se hur mittfältaren Alex Oxlade-Chamberlain valdes i anfallet när det skulle spelas Premier League-fotboll mot Brentford och Crystal Palace. 

Minamino har ryktats bort från klubben under de senaste dagarna, inte minst med tanke på att konkurrensen i anfallet blivit tuffare efter värvningen av Luis Diaz, men han sägs vilja stanna och slåss om en plats.

Det är Telegraphs Mike McGrath som skriver att anfallaren känner att han fortfarande kan bidra till Liverpool under säsongens andra halva och att han därmed vill stanna på Merseyside.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer