Nytt möte med Fulham idag

Bild till nyheten Nytt möte med Fulham idag
Fabio Carvalho har varit det mest intensiva namnet på transfermarknaden sedan Luis Diaz presenterades av klubben. Färska rapporter gör gällande att Liverpool ska ha intensifierat diskussionerna med Fulham för att hinna slutföra en affär innan januarifönstret stänger igen.​ Det verkar bli en spännande avslutning på denna, under väldigt lång tid, tysta transfermånad.

Under måndagsmorgonen gör rapporter gällande att Liverpool har tagit nästa steg i diskussionerna med Fulham för att säkra till sig den unge Fabio Carvalho. Förhandlingarna rapporteras vara i slutskedet och mycket tyder på att en affär kommer att vara i hamn före transferfönstret stänger.

I söndags bekräftade Liverpool köpet av Luis Diaz och bara timmar efter att den värvningen offentliggjordes, blev det klarlagt att ett bud har lagts in för Fulhams spännande framtidslöfte Fabio Carvalho. 19-åringens kontrakt löper ut till sommaren och han har sedan tidigare gjort klart med att en förlängning med Fulham inte är aktuell.

Liverpool ska ha varit fast inställda på att göra en affär med både Carvalho och Diaz först till sommaren, men då andra klubbar gjort snabba ryck redan i januari har Liverpool tvingats agera hastigt. Gällande Luis Diaz var det framför allt budet från Tottenham som fick Liverpool att agera. Enligt Echo ska Liverpool ha varit oroliga över att andra klubbar, som Borussia Dortmund, skulle ha intensifierat sitt intresse för Fabio Carvalho till sommaren och väljer därför att säkra ett kontrakt till den offensive mittfältaren redan nu.

Ett villkor för att få till övergången ska vara att Liverpool är beredda på att direkt låna tillbaka Carvalho till Fulham då spelaren anses vara en viktig kugge för Fulhams jakt efter en uppflyttning till Premier League. Det är Fabrizio Romano, transfergurun, som skriver på Twitter att förhandlingarna mellan de båda klubbarna går in i slutfasen. Budet som är lagt på Carvalho rapporteras vara £5 miljoner och det är nu förhandlingar om hur denna övergångssumma ska betalas. Vidare rapporterar Romano att Liverpool har en inbokat möte med Fulham under måndag morgon.

Transferfönstret stänger vid midnatt, natten till tisdag.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer